راهنمای خرید عینک ایمنی


راهنمای خرید عینک ایمنی

به نقل از کارشناسان فنی و ایمنی فروشگاه اینترنتی ایمنی ها؛ اگر در محیطی کار میکنید که احتمال آسیب دیدن چشم در آن زیاد است، راهنمای خرید عینک کار ایمنی ها به شما در انتخاب و خرید عینک کمک میکند. خرید عینک ایمنی یکی از خریدهای ضروری، هنگام تهیه لوازم ایمنی کار است. هنگام کار، چشم‌ها اکثرا در معرض خطر قرار دارند. بسیاری از مردم در استفاده از عینک ایمنی خودداری میکنند، در حالی که 60 درصد افراد به دلیل عدم استفاده از عینک ایمنی، آسیب می‌بینند. چشم یکی از حساس ترین و مهم ترین قسمت‌های بدن به شمار میرود. اکثر افراد شاغلی که در بخش‌های صنعتی کار میکنند، به دنبال عینک ایمنی استاندارد برای مراقبت از چشمان خود هستند. همچنین افرادی را می بینیم که به دلیل شرایط کاری، مثلا کار زیاد با کامپیوتر به چشم پزشک مراجعه میکنند. با پیشنهاد و مشاوره پزشک، عینک مخصوص و مورد نظر را تهیه میکنند.

برای جلوگیری از ورود و نفوذ هوای آلوده، گرد و غبار و پاشش مایعات در محیط کار، داشتن عینک ایمنی مناسب بر روی صوررت امری ضروری است. بسیاری از آسیب‌های چشمی که بر اثر ضربه یا ورود اجسام ریز اتفاق افتاده‌اند، باعث از دست دادن قدرت بینایی شده است. وقتی این آسیب‌ها را میدانیم، اهمیت این وسیله ارزان و مهم، مشخص میشود.

انواع عینک ایمنی

عینک محافظ چشم ساده: این عینک از پرتاب فلز، گرد و غبار، خرده‌های چوب و هم‌چنین از ریخته شدن مواد شیمیایی خطرناک به چشم جلوگیری میکند.

عینک محافظ چشم پوشش‌دار: یک لایه پوشش لاستیکی دارد که از چشم در مقابل بخار مواد سمی و پرتاب شدن اشیا به اطراف چشم جلوگیری میکند. بیشتر برای کارگران ساختمانی قابل استفاده است و از پرت شدن بتون و گچ به چشم آنها جلوگیری میکند.

شیلد محافظ صورت: این شیلد نوعی نقاب است که کل صورت را میپوشاند. این وسیله از کل صورت در برابر ریخته شدن مواد اسیدی و سمی، محافظت میکند.

عینک پزشکی: از این مدل عینک محافظ چشم با توجه به وجود انواع میکروارگانیسم ها مثل باکتری و ویروس ها در محیطط های درمانی و مراکز پزشکی، استفاده می شود. اطراف این عینک را یک لایه لاستیک پوشانده است. وجود این لاستیک مانع ورود باکتری و ویروس به چشم می شود.

نکات مهم و ضروری هنگام خرید عینک ایمنی

  1. اول آنکه باید انواع عینک ایمنی را بشناسید. انواع عینک ایمنی استاندارد در بازار موجود است. از عینک‌های ساده تا عینک پزشکی که با توجه به نوع کاری که انجام میدهید، باید آن را تهیه کنید.
  2. نکته دوم در خرید عینک ایمنی مناسب، نوع لنز عینک است. برخی از عینک‌های ایمنی دارای لنز معمولی هستند و برخی دارای لنز ضد بخار و اشعه یو وی است. این عینک‌ها در رنگ‌های آبی، سبز و کهربایی تولید میشوند. هر رنگ لنز برای مکان و شرایط خاص مورد استفاده قرار میگیرد.
  3. خطرات موجود در محیط کار: به خطرات موجود در محل کار خود توجه کنید و این نکته را در خرید عینک ایمنی خود لحاظ کنید. به طور مثال اگر محل کار شما امکان پرتاب اجسام را دارد، عینکی با لنز مقاوم تر تهیه کنید. اگر محیط کار دارای اشعه خطرناک است، عینک با لنز ضد اشعه مناسب است.
  4. توجه به نکته جغرافیایی محیط کار: اگر در محیطی کار میکنید که برفی است، از عینک‌هایی استفاده کنید که ضد اشعه مضر خورشید باشد. اگر در محیط کم نور کار می‌کنید، باید عینک با لنز سبز را استفاده کنید. اگر محیط کار شما دارای بخار سدیم است، بهتر است از لنز قرمز استفاده کنید.
  5. کار در محیط کاری سرد: حتما برای این محیط‌ها باید عینک با شیشه ضد بخار تهیه شود. اختلاف دمای زیر فریم عینک و هوای اطراف باعث بخار کردن شیشه عینک می‌شود و جلوی دید را میگیرد.

امیدوار هستیم مطالب عنوان شده در بالا برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد. در صورت نیاز به هرمدل از عینک کار می توانید به آدرس اینترنتی www.imeniha.com مراجعه نمایید.

معرفی رشته مهندسی معماری


معرفی رشته مهندسی معماری


 

رشته مهندسی معماری رشته ای با قدمت بالاست و از زمانی که انسان وجود داشته معماری نیز با آن همراه بوده است. به دلیل نیاز همیشگی انسان به سرپناه و محلی برای زندگی و همچنین رغبت انسان به زیبایی، رشته مهندسی معماری همیشه طرفداران خود را دارد. رشته مهندسی معماری رشته ای صرفا بر پایه دانش فنی نیست و برای ورود به آن، وجود ذوق هنری و قدرت خلق یک اثر نو بسیار ضروری است. برای همین انتخاب رشته مهندسی معماری باید با شناخت دقیق داوطلب از خود و سپس از رشته مهندسی معماری صورت بگیرد.

آشنایی با رشته مهندسی معماری

رشته مهندسی معماری یکی از زیرمجموعه های گروه آزمایشی ریاضی فیزیک است و یکی از زیرشاخه های گروه مهندسی قرار می گیرد. این رشته تلفیقی از هنر و فن است و شامل دروسی مثل طراحی، زیبایی شناسی، سازه های بتنی، مقاومت مصالح، و ... است که به خوبی این تلفیق را نشان می دهد.

درواقع رشته مهندسی معماری به دنبال ساخت بناهای گوناگون در مقیاس بزرگ و کوچک است و به آن هنر محصور کردن فضا می گویند. هدف از ایجاد رشته مهندسی معماری پرورش استعداد خلاقانه و انتقال دانش و مهارت های عمومی حرفه معماری  است. رشته مهندسی معماری در مقطع کارشناسی از سال 78 در ایران به وجود آمد و پیش از آن به صورت کارشناسی ارشد پیوشته دانشجو می پذیرفت.

 

وظایف مهندس معماری

مهم ترین وظایف یک مهندس معماری عبارتند از؛

  • طراحی یک بنا و ساختمان از آغاز اجرای کار تا پایان آن
  • طراحی مراحل اجرایی کار ساخت بنا
  • طراحی اجزا و عناصر تشکیل دهنده بنا
  • نظارت و کنترل بر درستی اجرای مراحل ساخت بنا
  • مدیریت پروژه
  • طراحی و اجرای پروژه های شهری و محوطه سازی ها
  • ارائه مشاوره درزمینه ساخت بنا

 

رشته مهندسی معماری برای چه کسانی مناسب است؟

علاقه مندی به رشته مهندسی معماری و ساختمان سازی و معماری را می توان شرط اول برای انتخاب رشته مهندسی معماری دانست. دانشجویان رشته مهندسی معماری باید ذهنی خلاق با قدرت تخیل و تجسم بسیار خوب داشته باشند تا بتوانند از آن در طراحی ساختمان ها کمک بگیرند.

علاوه بر این توانایی پیاده سازی طرح ها بر روی کاغذ نیز اهمیت زیادی دارد.  همچنین تسلط بر درس هایی مثل ریاضی (به ویژه هندسه) ضروری است؛ چراکه برای یادگیری بسیاری از اصول و تکنیک های معماری، درس هایی مثل هندسه کاربردی، هندسه مناظر، و ریاضیات و آمار بسیار به کار می آید.

همچنین رشته مهندسی معماری و علم معماری جز علومی است که تحت تاثیر عوامل فرهنگی قرار می گیرد؛ به همین علت آشنایی با درس هایی مثل تاریخ معماری، مردم شناسی، اقتصاد، و غیره برای موفقیت مهندسان معماران مفید خواهد بود. یابد بدانید که مهندسی معماری تلفیقی از هنر معماری و علم مهندسی است و اگر علاوه بر اصول مهندسی، از هنر نیز سر در می آورید، می توانید در این رشته موفق شوید.

http://gg.gg/1309xr

https://bit.ly/3J1cJzE

https://did.li/yIL5q

https://mub.me/s7mg

https://t.ly/BhxWg

http://s.ecmaps.de/YRGxd

https://cutt.ly/69qxcky

https://is.gd/AHHI5K

https://shrtco.de/wWbG64

https://9qr.de/wWbG64

 

مزایا و معایب رشته مهندسی معماری

رشته مهندسی معماری یکی از رشته های گروه مهندسی است که علاوه بر بعد فنی، بعد هنری نیز دارد و جذابیت و کشش خاصی برای بسیاری از دانشجویان دارد. با وجود این امکان اشتغال دانش آموخته گان رشته مهندسی معماری بیشتر در شهرهای بزرگ است و بسیاری از آن ها برای کسب موقعیت شغلی مناسب مجبور به مهاجرت به شهرهای بزرگ هستند. همچنین به دلیل مشابهت میان رشته مهندسی معماری با رشته مهندسی عمران بسیاری از فارغ التحصیلان این دو رشته به جای یکدیگر مشغول به کار می شوند و بسیاری از افراد شناخت دقیقی از تفاوت های میان این دو رشته ندارد.

 

بازار کار و درآمد رشته مهندسی معماری

در صورت وجود مهارت و تجربه کافی رشته مهندسی معماری از بازار کار خوبی برخوردار خواهد بود. فارغ التحصیلان رشته مهندسی معماری می توانند در حوزه های معماری و ساختمان سازی مشغول به کار شوند و در شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی و دفاتر فنی و مهندسی مرتبط با ساختمان سازی استخدام شوند و در سمت هایی مثل طراح فنی ساختمان ها، ناظر اجرای طرح، و سرپرست دفترهای مشاوره قرار بگیرند.

همچنین دانش آموخته گان رشته مهندسی معماری می توانند در صورت داشتن سرمایه کافی و مجوز  دفتر خود را به صورت خصوصی تاسیس کنند و یا به صورت پروژه ای با موسسات گوناگون قرارداد ببندد. یکی دیگر از حوزه های فعالیت مهندسی معماری، کار در حوزه طراحی و معماری داخلی است. همچنین بعضی از مهندسان معماری تمامی توانایی های مهندسان عمران را خواهند داشت و می توانند به جای آن ها وظایف مهندس عمران را انجام دهند. درحال حاضر رشته مهندسی معماری در شهرهای بزرگ در وضعیت بهتری نسبت به شهرهای کوچک قرار دارد.

 

برای قبولی در رشته مهندسی معماری چه درس هایی را باید بخوانم؟

رشته مهندسی معماری در زیرگروه یک گروه آزمایشی ریاضی قرار دارد و درس های ریاضی و فیزیک مهم ترین درس های تخصصی برای این رشته هستند. ضریب دروس اختصاصی کنکور ریاضی برای رشته مهندسی معماری عبارتند از؛

  • ریاضی با ضریب 4
  • فیزیک با ضریب 3
  • شیمی با ضریب 2

 

منبع: www.pjmi.ir

https://p-tweets.com/pjmiir1082

https://list.ly/list/7oya-qrh-khshy-dr-ynstgrm-z-byn-khmnth-w-lykhh?make_list_mode=true

http://ttlink.com/pjmiir1082

https://replit.com/@pjmiir1082

https://answerpail.com/index.php/user/pjmiir1082

https://letterboxd.com/pjmiir1082/

https://www.kiva.org/lender/lllrq9984

https://slides.com/pjmiir1082

https://visual.ly/users/hicew33434/portfolio